Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου wifi έχουν εδώ και λίγες ημέρες οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας. Οι υπεύθυνοι του δήμου υλοποίησαν τις απαραίτητες διαδικασίες για την εγκατάσταση δωρεάν ασύρματου δικτύου,
ώστε να προσφέρουμε σε ιδιώτες και επαγγελματίες, μαθητές και φοιτητές, ασφαλή και χωρίς οικονομική επιβάρυνση πρόσβαση στον κόσμο του διαδικτύου. 

Συγκεκριμένα, έχουν εγκατασταθεί συνολικά 4 κόμβοι για την κάλυψη της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας, μέσω κεραιών που δεν εκπέμπουν επιβλαβή ακτινοβολία. Μετά την αποκατάσταση της βλάβης στον κόμβο που παρέχει internet στις δημοτικές κοινότητες Δρυμού και Μελισσοχωρίου, η πρόσβαση είναι πλέον εφικτή από όλη τη δημοτική ενότητα Μυγδονίας, ενώ επόμενο βήμα μας είναι η επέκταση του δικτύου σε όλο τον διευρυμένο δήμο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να μπορεί ο πολίτης να έχει πρόσβαση θα πρέπει να περάσει από το γραφείο Τ.Π.Ε. του δήμου Χαραβά 5 (έναντι δημαρχείου) με την ταυτότητά του για να παραλάβει τον αντίστοιχο κωδικό σύνδεσης. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή για όποια απορία έχετε, μπορείτε να στείλετε e-mail στο web@oraiokastro.gr ή να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2313304007, 2313304062 και 2313304044.