Έκθεση comics με τίτλο "Comics & Fun", στο πλαίσιο του Kids Arts Festival, στo εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Από σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 9 Απριλίου ο χώρος της πλατείας του εμπορικού κέντρου θα φιλοξενεί πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά και ενήλικες αλλά και μία συνοπτική έκθεση με την ιστορία των comics, με αναφορά στους δημοφιλέστερους ήρωες και δημιουργούς της ιστορίας του μέσου.

Δημιουργοί comics θα μοιράζονται τις γνώσεις τους με τα παιδιά που επιθυμούν να σχεδιάσουν την πρώτη τους σελίδα comics, μέσα από μία σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες και ασκήσεις ζωγραφικής και σεναρίου. Επίσης οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βασικές τεχνικές κατασκευής 3D origami.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες αυτές, που απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου αλλά και ενήλικες, είναι εντελώς δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα παρέχεται όλη η απαραίτητη γραφική ύλη.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως επίσης και για το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του Mediterranean Cosmos στο Facebook στο: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial