Την Παρασκευή 25 Μαρτίου από τις 14:00 έως τις 22:00 η ομάδα του Caravan Project σε συνεργασία με το Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,
το κοινωνικό εργαστήρι κύκλωμα, το φωτογραφικό κέντρο stereosis, , το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να έρθουν στο Λιμάνι στην Προβλήτα Α’ και να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες. Ιστορίες που τους έχουν καθορίσει, ιστορίες που θέλουν να κρατήσουν ζωντανές, ιστορίες για ανθρώπους που συνεχίζουν να ονειρεύονται και να αντιστέκονται, ιστορίες χαρούμενες και ιστορίες τραγικές, ιστορίες που μας έχουν συγκινήσει και μας έχουν αφυπνίσει, αλλά και ιστορίες που απλώς μας αρέσει να αφηγούμαστε. 

Η αφήγηση των ιστοριών από όποιον επιθυμεί να καταθέσει την ιστορία του θα γίνει στο μικρό yurt του Caravan Project. Oι αφηγήσεις θα κινηματογραφηθούν με σκοπό να εμπλουτιστεί το πρώτο ανοιχτό αρχείο ιστοριών που έχει συστήσει τo Caravan και λειτουργεί στην πλατφόρμα www.caravanproject.org. Μετά τη δράση θα ακολουθήσει ακουστικό live από τον Ανωγειανό μουσικό Γιάγκο Χαιρέτη και τους φίλους του (Γιάννης Σαββίδης-ηλεκτρική κιθάρα, Aναστάσης Bουκυκλαράκης κρουστά, Γιώργος Αβραμίδης, Τρομπέτα) 

Όλες οι δράσεις του Caravan Project είναι ανοιχτές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή.