Νεκρή βρέθηκε το Σάββατο στο δάσος της Καισαριανής η σολίστ που είχε εξαφανιστεί πριν οκτώ ημέρες για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους.


Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της μουσικού της Καμεράτας του Μεγάρου Μουσικής, Ελισάβετ Σέιφερ, η οποία το Σάββατο βρέθηκε νεκρή σε ερημική τοποθεσία στο δάσος της Καισαριανής στους πρόποδες του Υμηττού.

Η άτυχη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες 8 ημέρες και δεν είχε δώσει σημεία ζωής, βρέθηκε νεκρή από έναν περαστικό.

Άμεσα στο σημείο έφτασε αστυνομία και ο ιατροδικαστής, ο οποίος από την πρώτη εικόνα εκτίμησε πως δεν φέρει εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία επί τόπου το πτώμα είναι μέρες στο σημείο.

Φέρει βαθύ τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού καρπού, που σημαίνει ότι η σολίστ έκοψε τις φλέβες της, ενώ δίπλα της βρέθηκαν δύο χρησιμοποιημένα ξυραφάκια.

Ωστόσο, σαφή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου θα υπάρξουν τη Δευτέρα μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Για την τραγική κατάληξη ενημερώθηκε ήδη ο σύζυγος της ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συγκλονισμένος έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την εντοπίσει.

Ο σύζυγός της μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tatiana Live δήλωσε απελπισμένος.

Ο ίδιος τότε είχε αποκαλύψει πως τελευταία φορά την είδε την προηγούμενη Παρασκευή και τότε τον είχε ενημερώσει μία συνάδελφος της συζύγου του πως είχε γίνει φασαρία στην πρόβα και είχε φύγει.

Μάλιστα, είχε δηλώσει πως με έναν συγκεκριμένο συνάδελφο από το Μέγαρο Μουσικής είχαν προβλήματα συνεργασίας τα τελευταία 20 χρόνιαόπως αναφέρει το newsit.gr.