[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στου ΑμπελόκηπουςΟ Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)”,
ενημερώνει τους εγκεκριμένους ωφελούμενους του προγράμματος, ότι θα πραγματοποιηθεί μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης (Δυτικό Τμήμα) η πρώτη διανομή, με είδη οπωροπωλείου, την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και από ώρα 11:00 έως 15:00 στο χώρο του Πρώην Στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος» (επί της οδού Βενιζέλου).

Οι δικαιούχοι, κατά την προσέλευση, είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο και

β) Αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ.

Σε περίπτωση που δεν θα παραλάβει ο αιτών αυτοπροσώπως, απαιτείται επιπλέον και εξουσιοδότηση με θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής.

Επισημαίνεται, ότι δε μπορούν να λάβουν μέρος στη συγκεκριμένη διανομή, όσοι αιτούντες έχουν υποβάλλει ένσταση, επειδή εκκρεμεί η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]