Πυρ και μανία ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας. Ανακοίνωσε πως δε θα κατεβάσει την ομάδα του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό του κυπέλλου και δήλωσε ότι σκέφτεται ακόμη και αποχώρηση από το πρωτάθλημα.


"Άρχισα να ντρέπομαι που έχω σχέση με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, βλέποντας αυτά που γινόταν", είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε: "Να το ακούσει η Αθήνα: Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ποδόσφαιρο μόνο στην Αθήνα".

Όσον αφορά τις από δω και πέρα πράξεις του, δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι που κάλυπτε το παιχνίδι:

"Όποια κι αν είναι η τιμωρία, δε θα κατέβουμε για τον επαναλητικό στο Καραϊσκάκης".

Μίλησε και για τον Μαρινάκη, λέγοντας: "Στέλνω χαιρετίσματα στο Λονδίνο όπου έμαθα ότι είναι ο κ. Μαρινάκης" και τον κάλεσε "να δώσει τώρα ένα τέλος σε όσα γίνονται".

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε "να διορίζονται στα ντέρμπι διεθνείς διαιτητές" και μάλιστα είπε ότι "η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τα έξοδα"!

Όσον αφορά τα επεισόδια της Τούμπας, τόνισε: "Η πολιτεία θα έπρεπε να κάνε ανάλυση για το ποιος προκάλεσε τη βία και να κινήσει ποινική δίωξη κατά των διαιτητών που προκαλούν τη βία. Οι επιτροπές που ασχολούνται με την καταπολέμηση της βίας πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα".

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συγνώμη "από τους φιλάθλους που χάλασε η διάθεσή τους", αλλά και "από όσους επιθυμούν την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς, οι -λεγόμενοι- διαιτητές πολύ σπάνια κοιτούν στον καθρέπτη και συμβουλεύονται τη συνείδησή τους".

Όσον αφορά το τι θα γίνει στον επαναληπτικό, επέμενε ότι η ομάδα δε θα κατέβει: "Η θέση του ΠΑΟΚ δε θα αλλάξει ακόμη κι αν μας αποβάλουν από το πρωτάθλημα", κατέληξε.