Με αλλαγές σε πρόσωπα ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόψει του φιλικού της ερχόμενης Τρίτης με την Ισλανδία στο Καραϊσκάκη.


Σε σχέση με το προηγούμενο τεστ κόντρα στο Μαυροβούνιο από την «γαλανόλευκη» θα απουσιάσουν οι Σάμαρης, Μήτρογλου, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, που είχαν κληθεί μόνο για το πρώτο φιλικό, ενώ τις θέσεις τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήραν οι Μόρας, Χολέμπας, Πέλκας και Διαμαντάκος.

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου και ξεκίνησε η προετοιμασία για το επόμενο φιλικό με τους Ισλανδούς. Η προπόνηση διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ανάπτυξης, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα.

Το ευχάριστο για τον Σκίμπε είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Η προπόνηση της Κυριακής είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11 το πρωί και κατά πάσα πιθανότητα ο Γερμανός ομοσπονδιακός θα φανερώσει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Τρίτης στο φαληρικό γήπεδο, κάτι που δεν έκανε στο πρόγραμμα του Σαββάτου.