[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στον... κόσμο του ο αεροπειρατής της ΚύπρουΣχηματίζοντας, με τα δάχτυλα, το σημείο της νίκης, έφυγε από τα δικαστήρια της Λάρνακας, όπου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο, ο 59χρονος αεροπειρατής, Σεϊφ Ελ Μτιν Μουσταφά.Στο παρόν στάδιο έχουν ληφθεί 20 και πλέον καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 40. Θα ζητηθεί συνδρομή και από τις αιγυπτιακές αρχές για περαιτέρω εξετάσεις.

Αναμένεται να ζητηθεί και η συνδρομή της Interpol προκειμένου να διαφανούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ύποπτος πέρασε όλους του ελέγχους έχοντας όλα τα ανευρεθέντα αντικείμενα στην κατοχή του. O ύποπτος, στην κατάθεση του παραδέχτηκε όλες τις πράξεις του. Εξάλλου στην κατάθεση του προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν πειρατεία, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, απαγωγή προσώπων με σκοπό τον κρυφό κι άδικο περιορισμό, απειλή βιαιοπραγίας, απειλή και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης εκρηκτικές ύλες, αδικήματα κατά παράβαση του πολιτικής αεροπορίας νόμου, αδικήματα κατά παράβαση του περί καταπολέμησης της τρομοκρατίας νόμου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]