Μόνο η ανακοίνωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού απομένει για να επικυρωθεί και τυπικά η ματαίωση της προγραμματισμένης για σήμερα το μεσημέρι (14:00) συνάντηση του Σταύρου Κοντονή, με τους
Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.


Η απουσία των ιδιοκτητών των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, κατέστησε άνευ περιεχομένου τη συνάντηση, ακόμη και αν σε αυτή μετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη των προαναφερόμενων συλλόγων, αφού στόχος ήταν να βρεθούν και οι τρεις ενώπιοι ενωπίοις.

Αρχικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της πληροφόρησε ότι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδες δεν θα πήγαινε στη συνάντηση, καθώς ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος, εξέφρασε αμφιβολία αν ο κ. Μαρινάκης μπορούσε να παραστεί, λόγω των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί ως προς την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Όπως έγινε γνωστό, τον πρωταθλητή Ελλάδας επρόκειτο να εκπροσωπήσουν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος και ο νομικός σύμβουλος και τέταρτος αντιπρόεδρός της, Θεόδωρος Γιαννίκος. Αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε στους κκ. Μελισσανίδη και Σαββίδη, με αποτέλεσμα η συνάντηση να οδεύει προς ματαίωση.