Περισσότεροι από 80 Σέρβοι επιχειρηματίες θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν σε workshops με Έλληνες συναδέλφους τους, στο πλαίσιο του 1ου Συνεδρίου του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.


Το συνέδριο, με θέμα «Ελληνο – Σερβικό Επιχειρηματικό Forum: Γνωρίστε επιχειρηματικά την Σερβία», θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2016, στο Grand Hotel Palace, Μοναστηρίου 305-307,  στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κώστας Γεωργάκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα, τόνισε πως “σε μία εποχή δύσκολη, όλοι αναζητούμε διεξόδους. Ο επιχειρηματικός κόσμος γνωρίζει καλά ότι πρέπει ασταμάτητα να ζητά νέες ευκαιρίες. Στα δύσκολα εμείς οι Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρηματίες αποφασίσαμε να δώσουμε τα χέρια, με ομόλογους στη Σερβία και να προχωρήσουμε μαζί. Ασφαλώς πηγαίνουμε κόντρα στο κύμα, όμως θα πετύχουμε”.

Όπως τόνισε, αυτός είναι ο λόγος που οργανώνεται το συνέδριο. “Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν τους αμέσως επόμενους μήνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Σερβία. Άλλωστε αυτός δεν είναι ο ρόλος ενός διακρατικού Επιμελητηρίου”, αναρωτήθηκε;

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου με κλικ εδώ.