Όλοι στην Καλαμαριά γνώριζαν πως στο διαμέρισμα της 43χρονης εξυπηρετούνταν... κάθε είδους ανάγκη, έναντι αμοιβής. Ακόμη κι οι πιο δύσπιστοι γείτονες, όταν παρατηρούσαν πόσος κόσμος μπαινόβγαινε
στο διαμέρισμα, δεν είχαν, πλέον, την παραμικρή αμφιβολία.

Οι πληροφορίες έφθασαν και στα αυτιά της Αστυνομίας και, χθες, Πέμπτη 17-03-2016, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα. Διαπιστώθηκε πως λειτουργούσε σε αυτό παράνομος οίκος ανοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 43χρονη Ελληνίδα, η οποία αναζητείται από τις αρχές, φέρεται ως ο εγκέφαλος της ιστορίας. Λειτουργώντας ως μαστροπός, προήγαγε γυναίκες στην πορνεία και εισέπραττε μέρος των χρημάτων που κέρδιζαν από την αμειβόμενη έκδοσή τους. 

Στο διαμέρισμα βρέθηκε και συνελήφθη άλλη Ελληνίδα, 47 ετών, η οποία κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες και τις οικονομικές λεπτομέρειες. Επιπλέον στο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί πόσες νεαρές αλλοδαπές πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην 43χρονη και πώς έπεσαν στα νύχια της...