Τις ομορφιές αλλά και τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης που έχει η πόλη μας, κατέγραψε μέσα από αφιέρωμά της η εκπομπή του STAR «Γυρίσματα στην Ελλάδα». Μια πόλη ολοζώντανη και αισιόδοξη που αντιστέκεται στην κρίση
παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος της εκπομπής που προβλήθηκε.

Ένας νέος θεσμός για την πόλη, το Thessaloniki Food Festival αναδείχθηκε , με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη να μιλά για τη γαστρονομική εικόνα που έχει η περιοχή αλλά και τα θεματικά είδη τουρισμού που αναπτύσσονται εντός των ορίων της συμπρωτεύουσας. Πολυσυλλεκτική, πολύοσμη και πολύ-πολύ νόστιμη η πολυώνυμη κουζίνα της Θεσσαλονίκης με εντυπωσιακή γκάμα γλυκών και φαγητών. Καθένα από αυτά αποτελούν γευστικές μνήμες των ανθρώπων, που δέχτηκε στην αγκαλιά της, με εντελώς διαφορετικές κουλτούρες, συνήθειες ήθη και έθιμα.

Εκτός από τον γαστρονομικό τουρισμό, φορείς , επαγγελματίες της περιοχής αλλά και διάσημοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν την εικόνα της διασκέδασης στην πόλη!

Η εκπομπή μεταδίδεται και στο Star International, το οποίο εκπέμπει με 24-ωρο ελληνικό πρόγραμμα, σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική μέσω δορυφόρου.

Στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ & Καναδάς), το πρόγραμμα μεταδίδεται επίσης σε συνδρομητές μπουκέτων Ελληνικών καναλιών!

Την εκπομπή μπορείτε να δείτε εδώ: