Για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα πραγματοποιηθεί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ζωντανή επίδειξη σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, του ανανεωμένου μονοθέσιου ART-14, με το οποίο η ομάδα Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘ απέσπασε βραβεία και σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου από τις 11.00 π.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με τίτλο «2o Thessaloniki Formula Show» που διοργανώνεται από την ομάδα ART του ΑΠΘ.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να φωτογραφηθεί με το πετυχημένο μονοθέσιο ART-12, το οποίο θα διαμορφωθεί ως προσομοιωτής για τους μικρότερους fans της ομάδας.

Επίσης, την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας, Βασίλης Ορφανός (Rally Dakar-2003 Winner), ο οποίος θα πραγματοποιήσει ζωντανή επίδειξη με τη μηχανή του εντός της πίστας, καθώς και τηλεκατευθυνόμενα Buggies από την πίστα των Σερρών που θα εκτελούν άλματα εντός διαμορφωμένης πίστας.
Δείτε το video:

 Οι διακρίσεις της Aristotle Racing Team, για το 2014, είναι οι εξής:

12η θέση στη Γενική Κατάταξη ανάμεσα σε 75 ομάδες στο Διαγωνισμό της Γερμανίας

3η θέση στα Στατικά Αγωνίσματα στο Διαγωνισμό της Ουγγαρίας

4η θέση στη Γενική Κατάταξη στο Διαγωνισμό της Ιταλίας

 Ενώ για το 2015 οι διακρίσεις της ομάδας είναι οι ακόλουθες:

2η θέση στο Class 3 (παρουσίαση σχεδίων και κατασκευασμένων κομματιών του μονοθέσιου) στο Διαγωνισμό της Ιταλίας

36η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 528 ομάδες στην συνολική κατάταξη.