Στην Ισπανία βρέθηκε σήμερα ο Ρικάρντο Κόστα και υπέγραψε στην Γρανάδα. Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραχώρησή του, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.


Ο Πορτογάλος αμυντικός, που έπαιξε πολλά χρόνια στην Βαλένθια, βρήκε στη Γρανάδα πρόταση για 1,5 χρόνο και είναι πλεον παίκτης της ισπανικής ομάδας.

Ο Κόστα, που είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι, έκανε μία βολιδοσκόπηση στους ανθρώπους της ομάδας για να δει αν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσει και για του χρόνου, δεν βρήκε ανταπόκριση, κι επειδή θέλει να παίξει ακόμη ένα χρόνο, ζήτησε να έχει το δικαίωμα να φύγει, εφόσον βρει ομάδα, που θα το δώσει συμβόλαιο.

Τελικά βρέθηκε η Γρανάδα, και ο 34χρονος Πορτογάλος πήγε στην Ισπανία για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα, από την οποία ο ΠΑΟΚ είχε πάρει πριν 3 χρόνια τον Ινίγο Λόπεθ.

Πριν φύγει, ο Κόστα είχε υπογράψει λύση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να προλάβει την προθεσμία και να υπογράψει στους Ισπανούς. Αν δεν υπέγραφε, δεν θα ίσχυε η λύση του συμβολαίου και θα έμενε στην Τούμπα ως το καλοκαίρι.

Στον ΠΑΟΚ είχαν ενημερωθεί εδώ και μέρες για την επιθυμία του Κόστα και για τον λόγο αυτό αποκτήθηκε άμεσα ο Χατζηισαΐας και δεν τον άφησαν στον Πανιώνιο ως το καλοκαίρι.