Ρωγμή στη δημοτική παράταξη « Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία Ελ. Κορδελιού Ευόσμου». Ο επικεφαλής της, Κ. Σωτηράκης, απέπεμψε, χθες, έναν από τους συμβούλους του.


Πρόκειται για τον Δ. Αποστόλου, ο οποίος άκουσε, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, τον επικεφαλής, να ανακοινώνει ότι δεν ανήκει, πλέον, στην παράταξη.

Ο ίδιος ο κ. Αποστόλου υποστηρίζει ότι οι διαφορές τους είναι πολιτικές και, με επιστολή του, ισχυρίζεται πως «τα μόνα χαρακτηριστικά της πολιτικής του στάσης(σ.σ. του κ. Σωτηράκη) ήταν και είναι η καθολική ταύτισή του με τη διοίκηση του δημάρχου κου Σούλα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την στάση του στο θέμα της εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη. Η στάση του στο Δ.Σ ισοδυναμεί με λευκή επιταγή προς τη Διοίκηση στην άσκηση και εφαρμογή της πολιτικής της, κάνοντας τους πολίτες να αναρωτιούνται, γιατί η παράταξη Σωτηράκη, αφού κινείται στη λογική «ναι σε όλα» κατέβηκε με ψηφοδέλτιο διαφορετικό από αυτό του κου Σούλα»;

Πλέον, ο κ. Αποστόλου ανακοινώνει πως θα παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και θα ασκεί αντιπολίτευση στη διοίκηση του δημάρχου Πέτρου Σούλα.