Καλύτερος ως το... γκολ ήταν ο Ηρακλής, ο οποίος προηγήθηκε δίκαια του ΠΑΣ Γιάννινα, με 1-0, στο ημίχρονο, και κράτησε το γκολ αυτό ως το τέλος.


Τουλάχιστον ως το 30' οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ξεμυτίσει από την περιοχή τους.  Οι "κυανόλευκοι" είχαν την κατοχή και, αν δεν ερχόταν με την "εσχάτη των ποινών" το γκολ θα ερχόταν με κάποιον τρόπο...

Τελικά, με την ανατροπή του Μπουλούτ από τον Περιστερίδη, ο Βέλλιος, από την άσπρη βούλα, έκανε το 1-0.

Από εκεί κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από το καβούκι τους, δημιούργησαν καταστάσεις κυρίως με σέντρες, αλλά στο γκολ δεν έφθασαν...

Να σημειωθεί, πάντως, ότι, ενώ ως το 33 η κατοχή έφθανε το 70-30 υπέρ των γηπεδούχων, τελικά πήγε στο... 50-50. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να θέλουν να κρατήσουν το ένα γκολ και (εδώ που τα λέμε) δεν δυσκολεύτηκαν, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία...

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Βέλλιος, ο Μπουκουβάλας κι ο Ζιαμπάρης, ενώ θετική ήταν η πρώτη εμφάνιση του Λεοζίνιο. Από τους φιλοξενούμενους, οι Ακόστα, Νικολιάς και Κοζορώνης.

Μέτρια η διαιτησία του Στυλιάρα

Pre game story...

Τον ΠΑΣ Γιάννενα υποδέχεται ο Ηρακλής σήμερα στις 15:00 και στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τους Λεζονίνιο και Καραγκούνη να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.


Στην αποστολή επανήλθε και ο Γιαννίκογλου ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Χουάντερσον.

Έχοντας πίσω του τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ και την ήττα από την Ξάνθη, ο Ηρακλής θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΠΑΣ δίνοντας ένα τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων που τον έφεραν εκτός Κυπέλλου και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας για το Πρωτάθλημα.

Το Καυτανζόγλειο αποτελεί ένα από τα πιο «αφιλόξενα» γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να θέλει να σπάσει τη δυσμενή παράδοση σε βάρος της (16 ήττες και μόλις 3 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις).

Στον αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα δεν λείπουν, μιας και εκτός είναι οι Στρούνα και Τσουκαλάς, ωστόσο είναι έτοιμος ο Μανιάς και επιστρέφει ο Γιάκος.

H αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι δύο ομάδες έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά (24 τα Γιάννινα και 23 ο Ηρακλής).

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Γκολ: 33' Βέλλιος (πεν.) / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς, Μιχαήλ Καρσιώτης, Παναγιώτης Μεσσήνης 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης
Κίτρινες: 57' Ζιαμπάρης, 82' Σαραμαντάς, 90+2 Μπουλούτ / 33' Περιστερίδης, 41' Γαρουφαλιάς, 65' Νικολιάς, 79' Κοζορώνης, 90' Καρανίκας
Κόκκινες: - / 86' Νικολιάς (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης(83' Μπαρτολίνι), Κυριακίδης, Βέλλιος, Λεοζίνιο(64' Πουρτουλίδης), Πασάς(20' Μπουλούτ).
Στον πάγκο οι: Γιαννίκογλου, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Μπουλούτ, Καραγκούνης, Ζαμπάζης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Ίλιτς(46' Νικολιάς), Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Φερφελής(46' Μανιάς), Τζημόπουλος, Λίλα(65' Γιάκος) , Ακόστα, Κοζορώνης.
Στον πάγκο:  Πασχαλάκης, Μανιάς, Σκόνδρας, Νιόλιας, Γιάκος, Μπέριος, Ηλιάδης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό: