Κόντρα σε όλα ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ματς Λιβαδειάς καταθέτοντας ψυχή στο τελευταίο μισάωρο.


Οι Βοιωτοί βρέθηκαν μια ανάσα από την πρώτη του νίκη μετά από δύο μήνες χάρη στο ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Σιδηρόπουλος και εκμεταλλεύτηκε ο Μάντζιος στο 54′. Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιάρας του Πανθρακικού. Και να σκεφθεί κανείς ότι αυτός που ανατρέπει τον Μπεν είναι ο... αέρας που αφήνει πίσω του περνώντας από δίπλα, ο παίκτης του Πανθρακικού.

Οι φιλοξενούμενοι με ψυχή στο τελευταίο μισάωρο βρήκαν τον τρόπο να φύγουν αλώβητοι από την Λιβαδειά, σκοράροντας με τον Ηλιάδη στο 87′ και να μείνουν ζωντανοί στην δύσκολη μάχη της παραμονής.

H ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ: 53' πεν. Μάντζιος – 87' Ηλιάδης
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: 64' Μερεμπασβίλι, 75' Μουλόπουλος - 28' Τσιάρας, 52΄ Χρήστου, 79' Χασομέρης
Κόκκινες: 52' Τσιάρας
Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης (69' Γιάχιτς), Τριποτσέρης, Μεντί, Τσουρίκοφ, Μαχαμάτ, Ατζαγκούν (62' Ντομοβτσίσκι), Μάγκας (66' Μουλόπουλος), Μπεν, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος.
Πανθρακικός (Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης (90' Γαβριηλίδης), Τσιάρας, Χρήστου, Μουδούρογλου (58' Χαβίτο), Χασομέρης, Ίγκορ (94' Νικόλτσης).