Ένα... πονηρό ραντεβού λαχταρούσε ο 87χρονος Καλαμαριώτης, αλλά βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό!

Τον 87χρονο πλησίασε 28χρονος ο οποίος του υποσχέθηκε "νύχτες μαγικές". Αποδείχτηκε, όμως, ο εγκέφαλος σπείρας που έριχνε, ως δόλωμα, νεαρή καλλίγραμμη γυναίκα στην αγκαλιά ανυποψίαστων ηλικιωμένων, για να τους ληστέψει στη συνέχεια!

Όταν ο 87χρονος... ξεχάστηκε στην αγκαλιά της νεαρής γυναίκας, ανέλαβαν δράση δυο... "φουσκωτά" μέλη του κυκλώματος! Όρμησαν πάνω του, ισχυρίστηκαν ότι ήταν αστυνομικοί κι ότι θα τον προσήγαγαν μαζί με την κοπέλα η οποία κατηγορούνταν για πορνεία, αλλά αντί για το Αστυνομικό Τμήμα τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο κι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν! Σκοπός τους ήταν να τον κάνουν να τους πει πού έκρυβε τα χρήματά του, στο σπίτι του...

Όσον αφορά την γυναίκα της σπείρας, με έναν τρίτο άνδρα, πήραν το Ι.Χ. του 87χρονου και πήγαν σπίτι του. Δε δυσκολεύτηκαν να βρουν κρυμμένα 30.800 ευρώ και να τα αρπάξουν!

Στη συνέχεια, παράτησαν τον ηλικιωμένο κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ο άτυχος 87χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο κι εκεί κλήθηκε η αστυνομία. Ο ηλικωμένος αφηγήθηκε την περιπέτειά του στους αστυνομικούς και, μετά από έρευνες, συνελήφθησαν η γυναίκα και οι δύο από τους πέντε άνδρες της σπείρας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστεία, αρπαγή, αντιποίησης αρχής και παραβάσεις των νόμων Περί Όπλων και Εξαρτησιογόνων ουσιών(σε έρευνα στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν δυο κάλυκες και μικροποσότητα ναρκωτικών).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Το θύμα της επίθεσης αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο, καθώς νοσηλεύεται κυρίως για προληπτικούς λόγους.