Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας δράστης  ο οποίος ομολόγησε έναν βιασμό και ασέλγειες.

Είναι 28 ετών από την Αλεξανδρούπολη και τρομοκρατούσε τις γυναίκες όλης της περιοχής - Είχε πέσει ξανά στα χέρια της αστυνομίας, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από την Δευτέρα ο «δράκος» που είχε τρομοκρατήσει Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, όπου επιτέθηκε σε γυναίκες, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο είχε  να βιάσει και ένα 8χρονο κοριτσάκι στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του.

Πρόκειται για έναν 28χρονο, κάτοικο Αλεξανδρούπολης, που ομολόγησε έναν βιασμό μιας νεαρής κοπέλας και δύο ασέλγειες. 

Επιπλέον, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή κάτω από την Τσανάκλειο στη Κομοτηνή, ο δράστης πλησίασε μια 21χρονη ενώ περπατούσε και άρχισε να τη χαϊδεύει με ασελγείς χειρονομίες. Η 21χρονη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να βγουν στα μπαλκόνια και ο επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια. 

Στα χέρια της αστυνομίας και ένας  30χρονος, που τις τελευταίες ημέρες σύχναζε σε γνωστό κλαμπ της πόλης, θεωρείται ύποπτος για έναν βιασμό και μια περίπτωση ασέλγειας και φέρεται να αναγνωρίστηκε από τα θύματά του. Πάντως, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος από τους δυο, επιτέθηκε στην 8χρονη στις 20 Ιανουαρίου, όταν την ακολούθησε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της επιστρέφοντας από το σχολείο. Για καλή τύχη της μικρούλας, ένας άνδρας κάλεσε τον ανελκυστήρα και, μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον σάτυρο που επιχειρούσε να την κακοποιήσει! Όμως, ο δράστης το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.