Έπιασαν δουλειά τα... φτυάρια, μετά το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού. Ο Σάββας Θεοδωρίδης από τη μία μεριά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την άλλη... έθαψαν, με τις δηλώσεις τους, αλλήλους.


Παρότι έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη και τόνισε πως δεν θέλησε να μιλήσει για την διαιτησία, ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν μπόρεσε να…ξεφύγει λέγοντας πως δεν θέλει να ξαναπαίξει τον Ολυμπιακό ο Καλογερόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε μεγάλη ομάδα και ξέρουμε όταν χάνουμε να το δεχόμαστε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Ευχομαι να μας τύχει στο κύπελλο η ΑΕΚ κι εκεί θα φανεί ποιος είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία. Ειδικά γι ‘α αυτόν τον διαιτητή. Δεν θέλω να μας παίζει. Από τότε που έγινε διεθνής διαιτητής δεν ξέρω τι συνέβη. Συνέβησαν τόσα πολλά σήμερα. Να μην στεναχωριούνται οι φίλαθλοί μας. Οταν μείναμε με 9 παίκτες δεν έκαναν καμία ευκαιρία. Στο κύπελλο εύχομαι να είμαστε με 11 κι εκεί θα δούμε ποιος ειναι καλύτερη ομάδα».

Κερδίσαμε τον... Αλί Μπαμπά και τους 40 κλέφτες!

Πολύ ευδιάθετος ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου τονίζοντας πως η «Ένωση» κέρδισε τον… Αλί Μπαμπά και τους σαράντα κλέφτες. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:


Το ελληνικό ποδόσφαιρο είτε το θέλουνε είτε όχι, θα το αλλάξουν όσοι το αγαπάνε. Όλοι το βλέπουν. Μόνο εσείς έχετε μούγγα, οι δημοσιογράφοι. Δεν τα βλέπετε τι γίνεται; Περιμένετε να σας τα πω εγώ; Σήμερα η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες».