Η ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ εφήβων θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Παύλου Μελά και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ Πολίχνης ‘’Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης’’ από την Τετάρτη 17 έως την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή του Πήγασου Πολίχνης.

Οι έφηβοι του Πήγασου Πολίχνης θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΕΣΘ και θα προσπαθήσουν να προκριθούν στο Final 4 της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στη Ναύπακτο το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου, όπου και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος.

Οι έφηβοι του Στέλιου Κουτουνίδη, αφού άλωσαν τη Μίκρα και αναδείχτηκαν πρωταθλητές Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες επί του Άρη αλλά και επί του μόνιμου πρωταθλητή Ηρακλή (12 φορές στα προηγούμενα 14 χρόνια) σαλπάρουν για νέες διακρίσεις.

ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου, ΑΟ Πρέβεζας και ΑΠΣ Φθία Λαμίας είναι οι ομάδες που μαζί με τον Πήγασο Πολίχνης θα δώσουν την ευκαιρία στους φίλους του αθλητισμού να παρακολουθήσουν μια σπουδαία γιορτή και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών που θα στελεχώσουν στο μέλλον τις ανδρικές ομάδες του ελληνικού βόλεϊ.

Ο σύλλογος της Πολίχνης ανέλαβε την ευθύνη της διοργάνωσης με την υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.