Απονεμήθηκαν χθες, Κυριακή, τα Critics' Choice Awards. Το μεγάλο βραβείο κέρδισε το «Spotlight»(φωτογραφία), ωστόσο το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.


To σίκουελ των γνωστών ταινιών με τον Μελ Γκίμπσον, απέσπασε αρκετά βραβεία, ανάμεσά τους καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Τζορτζ Μίλερ, καλύτερου Μοντάζ, Σκηνικών, Ταινίας Δράσης, Ανδρικής Ερμηνείας σε Ταινία Δράσης και Γυναικείας Ερμηνείας σε Ταινία Δράσης. 



Το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (για την «Επιστροφή»), ενώ εκείνο του Α΄ Γυναικείου στην Μπρι Λάρσον (για το «Room», δείχνοντας ότι τουλάχιστον οι κατηγορίες αυτές φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» εν όψει της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ στις 28 Φεβρουαρίου. 

Βραβείο Β΄Γυναικείου Ρόλου απονεμήθηκε στην Αλίσια Βίκαντερ για το «The Danish Girl», ενώ βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου στον Σιλβέστερ Σταλόνε για το «Creed».

Παράλληλα, απονεμήθηκαν και τα τηλεοπτικά βραβεία, με το «Master of None» να αναδεικνύεται καλύτερη κωμική σειρά, το «Mr. Robot» καλύτερη δραματική σειρά και το «Fargo» καλύτερη μίνι σειρά.