Ακόμη και οι φωτογραφίες της Beyonce περνούν από photoshop όταν πρόκειται να μπουν στο εξώφυλλο κάποιου περιοδικού.


Αλλά πόσο τέλειος πρέπει να είσαι για να μπεις στην μπροστινή σελίδα έτσι όπως είσαι και στην πραγματικότητα;Προφανώς όσο τέλειος είναι ο Christiano Ronaldo.

O παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης φωτογραφήθηκε τον περασμένο μήνα μαζί με το Άγγελο της Victoria's Secret Alessandra Ambrosio για το εξώφυλλο του περιοδικού «GQ» και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε! 

Όσοι πιστεύετε όμως πως οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί του έχουν «πειραχτεί» στον υπολογιστή, τότε κάνετε μεγάλο λάθος καθώς το περιοδικό αποκάλυψε πως οι φωτογραφίες τους είναι ατόφιες, όπως τις τράβηξε ο φωτογράφος. 

«Εάν είστε σαν εμάς και βλέπετε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο εξώφυλλο του Φεβρουαρίου μαζί με την Alessandra Ambrosio ίσως αν αναφωνήσετε: «ουάου». Και ίσως να σκεφτείτε μετά ότι έχουν σχεδιαστεί κάποιο πλαϊνοί κοιλιακοί».

«Λοιπόν σας έχουμε καλά και κακά νέα: το σώμα στο εξώφυλλο είναι φυσικό (εκτός από κάποιες παρεμβάσεις στο δέρμα και στο μαύρισμα) και θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο από photoshop για να το αποκτήσετε», έγραψε το αντρικό περιοδικό στη σελίδα του στο facebook. 

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το six pack του ποδοσφαιριστή, γεγονός που θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά, το περιοδικό έχει φροντίσει για εσάς αφού δημοσιεύει την δίαιτα που ακολουθεί ο άσος της Ρεάλ.