Απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού ήταν  ο ΠΑΟΚ. Δεν άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει ανάσα ως το 75' και ήταν, συνεχώς, στην επίθεση.
Να σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη φορά που ακούμπησε τη μπάλα ο Όλσεν ήταν στο... 75". Τότε, αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε. Στο πρώτο σουτ προς τα δίχτυα του, όμως, στο 88' δεν είχε την ανάλογη αντίδραση και δέχτηκε τέρμα.

Δυσκολεύτηκε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και τα κατάφερε την... πρώτη φορά που ξέφυγε, από τα δεξιά, ο Ζάιρο, με κεφαλιά του Αθανασιάδη. Όμως η εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια στο α μέρος, που έδειχνε πως ήταν θέμα χρόνου να προηγηθεί ο ΠΑΟΚ. Έτσι κι έγινε...

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, ως το 3-0. Μετά ο ΠΑΟΚ έπαιζε ιδιαίτερα χαλαρά και την πλήρωσε με το πολύ ωραίο γκολ του Κοζορώνη.

Ο ΠΑΣ δεν έδειξε σπουδαία πράγματα, αφού πέρασε το κέντρο με αξιώσεις μόλις στο 72. Έχασε μια ευκαιρία στο 78 και με το πρώτο σουτ στην εστία ευτύχησε να πετύχει γκολ... Ήταν, όμως, αργά για την ομάδα του Πετράκη, που, ήδη, έχανε με 3-0. Σαφώς έχει περισσότερες δυνατότητες, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Τούντορ ήταν καταιγιστική.

Σε, συνολικά, 22 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος έχει επικρατήσει στα 15 ματς, τέσσερα έχουν τελειώσει ισόπαλα και τρεις φορές έχει φύγει νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Σκόρερ: 43' Αθανασιάδης, 52' Χαρίσης, 64' Ζάιρο / 90' Κοζορώνης
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας, Αϊχάν Χούσκογλου/ 4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας
Κίτρινες: 50' Τζαβέλλας / 7' Γιάκος, 44' Σκόνδρας
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Τούντορ): 25 Όλσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλας, Λέοβατς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Ζάιρο,(78' Μυστακίδης), Πέλκας, Αθανασιάδης. Μακ(73' Μπερμπάτοφ).
Στον πάγκο: Μελίσας, Σκόνδρας, Γκολάσα, Μπερμπάτοφ, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Σάμπο.
Γιάννινα ( Πετράκης):  Βελλίδης, Στρούνα(46' Ακόστα), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς(71' Κοζορώνης), Λίλα, Γιάκος, Ίλιτς(60' Μανιάς).
Στον πάγκο:  Περιστερίδης, Φερφελής, Ιωάννου, Σαπαλίδης, Κοζορώνης, Ακόστα, Μανιάς.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό:




" />