Ένα πανό που... δεν έφυγε κι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, στιγμάτισαν τον αγώνα της Λειβαδιάς μεταξύ του τοπικού Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού, που έληξε με σκορ 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.


Το πέναλτι έγινε στο 60', πάνω στον Μπεν, με δράστη τον Μέστο. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ανέτρεψε καθαρά τον παίκτη του Λεβαδειακού, αλλά πέναλτι δεν δόθηκε.

Επίσης, στην ανάπαυλα ο διαιτητής του αγώνα αντιλήφθηκε την ύπαρξη υβριστικού πανό. Το πανό δεν απομακρύνθηκε αλλά... διπλώθηκε για να μη φαίνεται ο υβριστικός χαρακτηρισμός κατά του υπουργού Αθλητισμού, το παιχνίδι συνεχίστηκε κόντρα σε όσα προβλέπει ο κανονισμός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 0-2...

Να μαντέψουμε ότι, τώρα, θα έρθει ο υπουργός να επιβάλει, με νέα απόφαση αυτό που προβλέπει ο κανονισμός; Δυστυχώς, εκεί έχουμε φθάσει με όλους αυτούς τους άτολμους που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε λέγονται παράγοντες, είτε διαιτητές...

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 57' Μπεργκ, 78' Εσιέν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 43' Μεντί, 67' Μπεν, 74' Στάθης, 79' Μάγκας /85' Αμπέιντ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΔΟΚΑΡΙΑ:
Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Μπεν, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (63' Γιακουμάκης) , Μεντί, Μανωλάς, Γιάχιτς, Μερεμπασβίλι (75' Μίνγκας), Μάντζιος, Νικολάου (53' Μάγκας).
Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Αμπέντ, Ζέκα, Εσιέν (80' Ταυλαρίδης), Καλτσάς (70' Εβανζελίστα), Μπουμάλ, Μπεργκ (63' λ. τρ. Πέτριτς)