Τους μαθητές των Γυμνασίων, των ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ που πρώτευσαν στις τάξεις τους καθώς και τους αριστούχους κατά την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, βραβεύει ο Δήμος Θερμαϊκού, σε ειδική τελετή, παρουσία του τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στις 18:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής. Στον Ολυμπιονίκη μας θα δοθεί τιμητική διάκριση από το Δήμο Θερμαϊκού για την πολύπλευρη προσφορά του στον αθλητισμό και τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν επίσης για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία, οι εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και η εθελόντρια συντονίστρια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου, Αλεξάνδρα Καλαμβοκίδου.

«Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο χωρίς ιδιοτέλεια, σκοπιμότητα ή προσωπικό όφελος είναι ακρογωνιαίος λίθος βασικών αξιών του ελληνικού πολιτισμού. Και η αναγνώριση της είναι η ελάχιστη δυνατή συμβολή στη διατήρηση της συνοχής κάθε κοινωνίας, αλλά και  την πρόοδό της. Με τις ετήσιες εκδηλώσεις βράβευσης που έχουμε καθιερώσει στο Δήμο Θερμαϊκού, επιχειρούμε να δημιουργήσουμε διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των γενεών και να συμβάλλουμε στη μεταλαμπάδευση αρχών και ηθών, μέσα από το παράδειγμα των μεγαλυτέρων, αρχών και ηθών στις ευαίσθητες νεαρές ηλικίες», τονίζει ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης.