Συνέντευξη από τον... εαυτό του πήρε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θέλοντας έτσι να διαψεύσει τη φημολογία και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ.


Στη «συνέντευξη», που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναγνωρίζει τη λανθασμένη αντίδρασή του στο παιχνίδι της Κυριακής που οδήγησε στην αποβολή του, εκφράζοντας, πάντως, τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε στα παιχνίδια του Δικεφάλου.

Μάλιστα, αφήνει σαφείς αιχμές για τον προπονητή του Ιγκόρ Τούντορ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήμουν θυμωμένος (σσ: στο παιχνίδι με την ΑΕΚ) γιατί από εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να βοηθήσω. Ήρθα στην Ελλάδα να παίζω στα ντέρμπυ και σε τέτοια ματς η εμπειρία και η ποιότητα μου μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν ήρθα για να βλέπω αυτά τα ματς από τον πάγκο και να μην κάνω τίποτε».

Αναλυτικά η απολαυστική «συνέντευξη» του σούπερ-σταρ του ΠΑΟΚ από τον... εαυτό του:

Γεια σου πώς αισθάνεσαι;
Είμαι καλά αλλά και απογοητευμένος. Χάσαμε στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και παράλληλα δέχθηκα μια κόκκινη κάρτα.

Νομίζεις ότι έπρεπε να αποβληθείς;
Ναι γιατί εκείνη τη στιγμή καθώς ήμουν θυμωμένος αντέδρασα έτσι και τον χτύπησα. Θύμωσα και νευρίασα γιατί προηγουμένως με κρατούσε συνεχώς.

Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να είσαι θυμωμένος και να αντιδράσεις έτσι.
Επαναλαμβάνω ότι δεν ήταν καλή αυτή η ενέργεια από μένα. Απλά δεν το έχω κάνει ξανά και αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Ο καθένας μπορεί να χάσει την ισορροπία του σε ένα ματς και να προβεί σε μια ηλίθια ενέργεια.

Γιατί ήσουν νευρικός και θυμωμένος;
Πρώτα απ' όλα γιατί καθώς έβλεπα το ματς από τον πάγκο διαπίστωνα ότι η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη ομάδα και όμως είχε καταφέρει να σκοράρει. Επίσης ήμουν θυμωμένος γιατί από εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να βοηθήσω. Ήρθα στην Ελλάδα να παίζω στα ντέρμπυ και σε τέτοια ματς η εμπειρία και η ποιότητα μου μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν ήρθα για να βλέπω αυτά τα ματς από τον πάγκο και να μην κάνω τίποτε.

Είσαι απογοητευμένος από αυτό το γεγονός;
Όταν κάποιος δεν παίζει, δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος. Το πρόβλημα είναι ότι τον θυμό μου τον έβγαλα πάνω στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να αποβληθώ. Και δεν είμαι από τους παίκτες που αντιδρούν έτσι. Σε κάθε περίπτωση λυπάμαι για την αντίδραση μου.



Και τώρα;
Τώρα θα υποστώ τις συνέπειες από αυτή την πράξη μου. Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου γιατί θα μείνω εκτός από τρεις αγώνες

Κάποια ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι δεν θέλεις να παίζεις πια στον ΠΑΟΚ..
Για αυτό έδωσα συνέντευξη σε εσένα και όχι σε ανθρώπους που ανακαλύπτουν ειδήσεις. Όλα αυτά είναι ανοησίες που έχουν ως στόχο να βλάψουν την ομάδα ή για να πουν στον κόσμο «Κοίτα τον, το αστέρι δεν αγωνίστηκε και πήρε και κόκκινη κάρτα». Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Όταν δεν αγωνίζομαι είναι στενοχωρημένος και θυμωμένος. Νιώθω τεράστια ευχαρίστηση για το ποδόσφαιρο ακόμα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν παίζω στην ομάδα που με πληρώνει τόσο καλά χρήματα. Δεν μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο και να δώσω στην ομάδα τις ικανότητες που έχω και έχω αποδείξει στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία μου. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι δύσκολο να κρύψεις την απογοήτευση σου. Αν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο σταματούσε τότε θα σταματούσα να είμαι θυμωμένος και να φωνάζω και να χειρονομώ στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα σήμαινε ότι για το ποδόσφαιρο και όποια ομάδα αγωνιζόμουν δε θα νοιαζόμουν. Το πάθος θα είχε φύγει… Αλλά αυτό δε συμβαίνει τώρα με εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα και αν αυτό καμιά φορά έχει ως αποτέλεσμα μία κόκκινη κάρτα…