Υπόσχονταν συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και Ίντερνετ με ελάχιστα πάγια και ταχύτητες… αστρονομικές, με οπτική ίνα, αλλά αποδείχτηκε απατεώνας!


Ο λόγος για 39χρονο Έλληνα ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, εξαπάτησε 14 ανυποψίαστους πολίτες, παίρνοντας 1.262 ευρώ, ως προκαταβολές!

Ο 39χρονος, από το Δεκέμβριο του 2014, ως τον Οκτώβριο του 2015, έλεγε στους πελάτες του καταστήματός του (διατηρεί κατάστημα ειδών πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας), ότι μπορούσε να τους εξασφαλίσει πακέτα σύνδεσης χαμηλών τιμών. Μάλιστα, εμφανιζόταν ως ο ιδιοκτήτης εταιρείας τηλεπικοινωνιών και «πουλούσε παραμύθι» ότι διέθετε ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών το οποίο καλύπτει τα γεωγραφικά και χωροταξικά όρια του Νομού Θεσσαλονίκης. Αφού έπαιρνε τα χρήματα της πρώτης δόσης, δεν πραγματοποιούσε ποτέ τη σύνδεση και έλεγε στους πελάτες πως υπάρχουν… τεχνικά προβλήματα, ή δεν προλάβαινε λόγω… φόρτου εργασίας!


Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.