Όσο γρήγορο και αμφίρροπο παιχνίδι είδαμε στο α μέρος στην Νέα Σμύρνη, με τον ΠΑΟΚ να έχει μια ελάχιστη διαφορά από τον Πανιώνιο, στο ματς του κυπέλλου, τόσο αργό και απαράδεκτο θέαμα είδαμε στην επανάληψη.

Ο Δικέφαλος ήταν τυχερός όταν προηγήθηκε με τον Πέλκα, καθώς η μπάλα στο σουτ του παίκτη του ΠΑΟΚ βρίσκει την πλάτη του Ρισβάνη.

Αντίθετα, στη φάση της ισοφάρισης, οι αμυντικοί ξέχασαν στο δεύτερο δοκάρι τον παίκτη του Πανιωνίου.

Όσο τυχερός ήταν ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στη φάση του γκολ, τόσο άτυχος ήταν δύο λεπτά αργότερα, όταν κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στο... οριζόντιο δοκάρι!

Και οι δύο ομάδες είχαν πρόθεση να αγωνιστούν από τον άξονα, αλλά... κατέληγαν στα άκρα, αφού οι αμυντικές γραμμές στο κέντρο ήταν σφικτές.

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε καλύτερα με τον Ροντρίγκες στα δεξιά, αλλά ο Τούντορ επιμένει κάθε δέκα λεπτά να τον αλλάζει πλευρά με τον Μακ...  Ο Σλοβάκος, ως την αλλαγή του, δεν μπήκε στο ρυθμό του αγώνα.

Για άλλη μία φορά ο Πέλκας ήταν καλά πιασμένος στο κέντρο, από δύο και τρεις αντιπάλους και δεν μπορούσε να μοιράσει παιχνίδι. Μοιραία το ρόλο αυτό έπρεπε να τον παίξουν άλλοι (Τσίμιροτ - Τζιώλης), αλλά κι αυτοί κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

Εξίσου καλά είχε πιάσει ο ΠΑΟΚ τον Μπακασέτα και εμπόδιζε την ανάπτυξη από τον άξονα, για τον Πανιώνιο...

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα παρέμεινε όσον αφορά την οργάνωση, αλλά το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο αργό. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, θύμιζε χωράφι ποτισμένο για να οργωθεί και οι παίκτες δυσκολεύονταν στα κοντρόλ. Το αποτέλεσμα ήταν να δούμε ποδόσφαιρο αλάνας, με βαθιές μπαλιές, γεμίσματα και τη μπάλα στα... μνήματα.

Πλέον η πρόκριση θα κριθεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: 35' Μασούρας / 15' Πέλκας
Δοκάρια: - / 19' Πέλκας
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), Τριαντάφυλλος (Καρδίτσας).
Κίτρινες : 40' Ανσαριφάρντ, 67' Ρισβάνης, 85΄Σιώπης / 39' Πέλκας, 55' Αθανασιάδης, 75' Τσίμιροτ, 80' Σκόνδρας
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις
Πανιώνιος : Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης Βλάχος, Ανσαριφάρντ(58' Καραμάνος), Μπακασέτας, Μασούρας(81' Χαλκιαδάκης), Μπαγκάν(68' Τζανδάρης).
Στον πάγκο οι: Παπαδόπουλος, Ντουρμισάι, Πινιώτης, Καραμάνος, Τζανδαρης, Αργυρόπουλος, Χαλκιαδακης.
ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκονδρας, Κόστα, Τζαβέλας, Κοροβέσης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας(90+1 Σάμπο), Μακ(56' Ζάιρο), Ροντρίγκες(82' Μυστακίδης), Αθανασιάδης.
Στον πάγκο οι: Σιαμπάνης, Ζάιρο, Μαλεζάς, Κάτσε, Μυστακίδης, Σάμπο, Δημητριάδης


Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό: