Επί ποδός βρίσκονται οι αγρότες, οι οποίοι ενισχύουν τα μπλόκα τους και προχωρούν σε συμβολικούς αποκλεισμούς στο όλο το οδικό δίκτυο.


Στη Θεσσαλονίκη συγκεντρωμένοι είναι οι αγρότες με 500 περίπου τρακτερ σε Μάγλαρα και Χαλκηδόνα, και σκοπεύουν να κλείσουν τα δύο σημεία γύρω στις 12.00 και για περίπου δύο ώρες.

Αγρότες με 700 τρακτέρ τους βρίσκονται και στην Εγνατία Οδό στον κόμβο των Κερδυλίων Σερρών, ενώ αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα σε αποκλεισμό και των παρακαμπτηρίων οδών.

Τα Τέμπη αποφασίστηκε από τους αγρότες της Θεσσαλίας να κλείσουν από τις 12:00 έως τις 14:00 ενώ καλούν για το Σάββατο εκπροσώπους των μπλόκων να συναντηθούν εκεί για να συντονίσουν τη δράση τους. 

Στα μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας περίπου 500 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα έχουν παραταχθεί στους κόμβους Νισελίου και Κουλούρας στην Ημαθία . 

Οι αγρότες παραμένουν στον Προμαχώνα με πάνω από 1000 τρακτέρ. Αγρότες από τις Σέρρες θα πραγματοποιήσουν στις 11.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφερειακή Ενότητα και στη συνέχεια θα μεταβούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στην Πέλλα αγρότες βρίσκονται στα μπλόκα Μελισίου, Γυψοχωρίου , στο Μαυροβούνι και στην Παλαιά Πέλλα με συνολικά περίπου 300 οχήματα. Στις 11.00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο δημαρχείο Σκύδρας και στη συνέχεια θα μεταβούν στον μπλόκο Μαυροβουνίου. Αγρότες βρίσκονται και σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής. 

Τον αποκλεισμό των τελωνείων των Κήπων και των Καστανέων, έχουν προγραμματίσει από τις 12:00 έως και τις 14:00, οι αγρότες του Έβρου, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες αλλαγές σε φορολογικό και ασφαλιστικό.