Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, άφησε ανήμερα των Φώτων ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος είχε μεταφερθεί με έμφραγμα στο νοσοκομείο "Ελπίς". 


Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (9/1) στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

Επρόκειτο για ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την εμπλοκή του στα αθλητικά σωματεία από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ της οποίας διετέλεσε και πρόεδρος.  Πριν μπει στην ομάδα είχε γίνει πρωτοσέλιδο με την μεταγραφή του Νάσου Γαλακτερού με 170 εκ. δραχμές την οποία θα έκανε δωρεά στην ΑΕΚ και τον οποίο παίκτη είχε κλέψει μέσα από τα χέρια του Κοσκωτά. 

Επέστρεψε στο παραγοντιλίκι μερικά χρόνια αργότερα, αυτή τη φορά στον Εθνικό Πειραιώς ο οποίος αγωνιζόταν στην Β' Εθνική. Εκείνη τη χρονιά η ομάδα έπεσε κατηγορία. 

Την περίοδο 2001-2004 επέστρεψε στην ΑΕΚ,, όπου έχασε ένα πρωτάθλημα σε ισοβαθμία και κατέκτησε ένα Κύπελλο.

Το 2005-2006 ασχολήθηκε με τον Ακράτητο. Απέτυχε να κρατήσει την ομάδα στην Α' Εθνική και η οποία υποβιβάστηκε αρχικά στη Β' και στη συνέχεια λόγω χρεών έπεσε στα ερασιτεχνικά και ουσιαστικά... εξαφανίστηκε από το χάρτη. 

Στη συνέχεια ανέλαβε την Καβάλα, απ' όπου και κατάγεται και αφού μετονομάστηκε σε Νέα Καβάλα λόγω χρεών, από την Γ' Εθνική την ανέβασε μέσα σε 3 χρόνια στην Superleague.

Από εκεί κι έπειτα είχε (τα γνωστά) προβλήματα με τη Δικαιοσύνη.