Στην σύλληψη του πατέρα του συζυγοκτόνου της Κοζάνης και πεθερoύ της 37χρονης Ανθής , προχώρησαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κοζάνης. 

Κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή καθώς μετά από κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του παράνομα κυνηγητικά όπλα.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο η αποκάλυψη της δολοφονίας της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από τον σύζυγό της στο Βελβεντό Κοζάνης, ο οποίος ομολόγησε ότι την έπνιξε και την έθαψε στο χωράφι του. Ο συζυγοκτόνος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ενώ από τις αρχές εξετάζετε το ενδεχόμενο να είχε κάποιο συνεργό.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη του , κόσμος άρχισε να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του και να φωνάζουν εναντίον εκείνου και του πατέρα του. 

Ο 40χρονος δράστης μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές, υποκρινόμενος ότι ανησυχεί για την τύχη της γυναίκας του. Μπροστά σε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς, όταν του έλεγαν να κάνει κουράγιο και να μείνει δυνατός για τα τρία τους παιδιά, βούρκωνε και τους παρακαλούσε να τον βοηθήσουν στις έρευνες. Ο πεθερός της Ανθής, δήλωνε, όπως και ο γιος του πως δεν πιστεύει ότι της έχει συμβεί κάτι κακό.