Ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων εισέβαλε το απόγευμα στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας Α. Πετρόπουλου που βρίσκεται στον τρίτο όροφο κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας 9 -11 στα Εξάρχεια.


Οι δράστες προξένησαν φθορές στο εσωτερικό του γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.

Την ώρα της επίθεσης στο γραφείο βρισκόταν η σύζυγος του υφυπουργού και συνεργάτες της. Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τω δραστών.

Καταδικάζουν Γεροβασίλη και ΣΥΡΙΖΑ

"Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας.

«Τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού, στην πράξη αντιτίθενται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θωρακίσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα και αποσκοπούν στην πρόκληση κλίματος αποσταθεροποίησης. Δεν πρόκειται να εμποδίσουν τον κοινωνικό διάλογο της κυβέρνησης με τους θεσμικούς φορείς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτά από την Πολιτεία», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

"Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την τραμπούκικη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αν. Πετρόπουλου", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας.

«Τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα καταφέρουν να κάμψουν την προσπάθεια για τη θεμελίωση ενός νέου, κοινωνικά δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος, που θα απαντά στην αγωνία των εργαζομένων και των συνταξιούχων για το μέλλον τους", υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.