Ολοκληρώθηκε η επί αθηναϊκού εδάφους προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο με τον Ίγκορ Τούντορ να έχει για πρώτη και τελευταία φορά τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του.


Ο Κροάτης τεχνικός δούλεψε στην τακτική θέλοντας να δοκιμάσει τα πλάνα του για το ματς της Νέας Σμύρνης και ν’ αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.Ο Μιγκέλ Βίτορ κι ο Στέλιος Κίτσιου που αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ με πόνους σε ισχιακό νεύρο και τα πλευρά αντίστοιχα, υποβλήθηκαν σ’ εξετάσεις οι οποίες ήταν καθαρές, ωστόσο δεν θα είναι στη διάθεση του Τούντορ για το παιχνίδι Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Κίτσιου δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά αισθάνθηκε πόνους στο σημείο του χτυπήματος κι αποχώρησε.

Ο Χάρης Χαρίσης , ο οποίος είχε ενοχλήσεις από το ματς με την ΑΕΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε μια επιφανειακή θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ξανά ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή του και να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας κι επανόδου του στις προπονήσεις