Στο... μαχαίρι έπεσε το φλουρί του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, με την παράταξη "Θεσσαλονίκη Ανοικτή Πόλη" να... παίρνει τη μπουκιά από το στόμα της παράταξης "Εντάξει"!


Κατά την κοπή της βασιλόπιτας του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, το μαχαίρι του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, ακούμπησε το φλουρί! Ήταν στα κομμάτια που θα έπαιρναν, για την παράταξη "Εντάξει" (υποστηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία) ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Γωγάκος και για την παράταξη "Ανοικτή Πόλη" (υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ) η Μαρία Αγαθαγγελίδου. Με την κίνηση του μαχαιριού του δημάρχου, το φλουρί έμεινε στο κομμάτι της "Ανοικτής Πόλης" και στο κομμάτι των "Εντάξει" το... αλουμινόχαρτο με το οποίο ήταν τυλιγμένο.



"Πήρατε τα... σκουπίδια", σχολίασε η κ. Αγαθαγγελίδου, ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ρώτησε: "Τι να σημαίνει αυτό"; Για να πεταχθεί ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κούβελας και να σχολιάσει:

"Ίσως... συγκυβέρνηση";

Το φλουρί αντιστοιχεί σε ένα κιβώτιο κρασιά "Μπουτάρης" (τρία Καλή Ρίζα, τρία Μπλε Αλεπού, άλλα τόσα Ντρούμο και τρία ροζέ αφρώδους οίνου Ακακία), προσφορά του δημάρχου και έναν τόμο των εκδόσεων της Αγιορείτικης Εστίας, προσφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.