Έβγαλε αγγελία για να προσλάβει έναν αγρότη προκειμένου να φροντίσει για τις διατροφικές ανάγκες των 250 κατοίκων του νησιού τους. 


Για κάποιους ίσως θα ήταν μια ονειρεμένη δουλειά, ενώ για μερικούς άλλους ένας πραγματικός εφιάλτης. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ζωή στο πιο απομονωμένο νησί του κόσμου, το Τριστάν ντα Κούνια , δεν είναι εύκολη γι' αυτό και όποιος αποφασίσει να πάει για δουλειά εκεί, πρέπει να είναι «οπλισμένος» με πολλή υπομονή. 

 Το Τριστάν ντα Κούνια, το οποίο ανήκει στη Μεγάλη Βρετανία και θεωρείται το πιο απομακρυσμένο νησί στον κόσμο, ψάχνει για έναν αγρότη προκειμένου να φροντίσει για τις διατροφικές ανάγκες των 250 κατοίκων του. Έτσι, οι αρχές του νησιού «ανέβασαν» στο Διαδίκτυο μια αγγελία για εργασία, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί σύντομα ένας Βρετανός που θα αψηφίσει τις όποιες αντιξοότητες και θα θελήσει να εργαστεί στον τόπο τους, για να βοηθήσει να δημιουργηθούν καλλιέργειες. 

 Στο νησί, που βρίσκεται στον νότιο Ατλαντικό Ωκεανό και συγκεκριμένα 2.816 χμ από την Νότια Αφρική και 3.360 χμ από την Νότια Αμερική, υπάρχει μόνο ένα χωριό και η πρόσβαση εκεί γίνεται μόνο από τη θάλασσα και αυτό μόνο 60 μέρες τον χρόνο, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που συχνά επικρατούν εκεί. Οι κάτοικοι του Τριστάν ντα Κούνια θέλουν να αναπτύξουν τις καλλιέργειές τους και να μην βασίζονται πια στα εισαγόμενα προϊόντα, γι' αυτό και ζητούν από έναν τολμηρό αγρότη να γίνει μέλος της κοινότητάς τους για δύο τουλάχιστον χρόνια.