Πολύ καλό παιχνίδι, παρά τη συνεχή βροχή είδαμε, απόψε, στη Λιβαδειά, ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και τον Ηρακλή. Μάλιστα, με βάση την εικόνα του αγώνα, ο Ηρακλής έφυγε από τη Βοιωτία με θετικό πρόσημο.

Δεν είναι μόνον η ισοπαλία, αλλά και η εμφάνιση. Αντίθετα από άλλα παιχνίδια, ο Ηρακλής είχε τελικές και επισκέψεις στην περιοχή της Λειβαδιάς με αξιώσεις. Λίγο πιο τυχερός να ήταν ο Βέλλιος στο τέλος, ίσως έπαιρνε και το διπλό.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Λεβαδειακού. Από εκεί κι έπειτα, προσπάθησαν να διαχειριστούν το παιχνίδι και να παίξουν με αντεπιθέσεις. Ως ένα σημείο τα κατάφεραν.

Το κενό για τον Ηρακλή βρισκόταν στα κεντρικά αμυντικά χαφ. Από μακρινό σουτ από τον άξονα ήρθε η ισοφάριση, από την ίδια θέση έγιναν δύο ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Το ίδιο επαναλήφθηκε και στο β μέρος. Όμως, με καλά κλεισμένο τον Μάντζιο, και καλή άμυνα, ο Ηρακλής πήρε τον έναν βαθμό.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες των δύο ομάδων να προσφέρουν θέαμα.

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Λιβαδειάς
Γκολ:   37' Γιακουμάκης / 9' Τσιντώτας
Δοκάρια: 20' Μάντζιος / -

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής) 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)
Κίτρινες:  6' Μάντζιος, 23' Ντομοβτσίσκι, 29' Νικολάου, 47' Γιακουμάκης, 52' Μάγκας / 4΄ Τσιλιανίδης, 67' Μπαρτολίνι
Κόκκινες:  - / -

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Στάθης, Τσουρίκοφ(46' Γιάχιτς), Μπεν, Μεντί, Νικολάου, Μάγκας(64' Μαχαίρας), Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι(57' Μερεμπασβίλι), Γιακουμάκης.
Στον πάγκο: Βερέμκο, Μαχαίρας, Καψάσκης, Γιάχιτς, Μουλόπουλος, Μερεμπασβίλι

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πασάς, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ(77' Τσότρας), Βέλλιος.
Στον πάγκο: Περνίς, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Τσότρας, Αβραμίδης, Αμαραντίδης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό