Νέους κάβους καλείται να ξεπεράσει η Ν.Δ., εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Δεκεμβρίου, καθώς η εταιρεία «Έξυπνα Συστήματα» προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας το προσωρινό «πάγωμα» της διαδικασίας.


Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της, η «Έξυπνα Συστήματα» καταγγέλλει τον τρόπο επιλογής της Vodafone ως αρμόδια εταιρεία διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ν.Δ και ζητώντας το «πάγωμα» της διαδικασίας έως ότου εκδικαστεί η μηνυτήρια αναφορά.

Ο γραμματέας της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμικός, σε ανάρτησή του στο Facebook, τόνισε ότι «κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν εκλογές στη ΝΔ ή προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο γιατί δεν θέλουν μεγάλη συμμετοχή». «Θέλουν ένα κόμμα μικρό και κλειστό. Δεν θα τους περάσει όσες παρεμβάσεις και να κάνουν» κατέληξε.

Μάλιστα, η ανακοίνωση καταλήγει: "Ευχόμαστε, σε όλους τους υποψηφίους προέδρους, καλή επιτυχία με την ελπίδα ότι όποιος εκλεγεί, θα διορθώσει όλους αυτούς τους κομματικούς μηχανισμούς που προσδίδουν στην Ν.Δ. αυτή την εικόνα. Τα υπόλοιπα θα κριθούν από την Δικαιοσύνη".