Με μοναδικό απόντα τον Nikola Markovic, συνεχίστηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και μίας δύσκολης εβδομάδας που έρχεται με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. 


Στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε κανονικούς ρυθμούς ο Κώστας Κακαρούδης που ξεπερνά πλέον την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχαν και ο Κώστας Βασιλειάδης με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο Nikola Markovic συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ξανά την Κυριακή.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (14/12 στις 17:30), στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Το πρωί της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Λιθουανία για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με την Lietuvos Rytas και θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου το επόμενο Σάββατο (19/12) έχει έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα, αυτή την φορά στο Λαύριο για το πρωτάθλημα.