Μόνον άνθρωποι δεν μπορούν να θεωρούνται οι υπεύθυνοι της κτηνωδίας, που αποκαλύφθηκε στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου ένας άγνωστος σκότωσε σκύλο και στη συνέχεια τον κρέμασε σε πινακίδα σήμανσης. 


Κάτοικος της περιοχής τράβηξε φωτογραφία με το φρικιαστικό θέαμα και την ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να αναδείξει τη βάναυση ενέργεια.

Χρήστης του Διαδικτύου εντόπισε τη φωτογραφία και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος αλλά δεν βρήκαν το κρεμασμένο ζώο, καθώς, όπως ενημερώθηκαν, υπάλληλοι του Δήμου το είχαν απομακρύνει νωρίτερα και το έθαψαν. 

Όπως έγινε γνωστό, κάτω από την πινακίδα εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και κοντά στο σημείο θραύσματα από αυτοκίνητο, ενώ εξετάζεται εάν συνδέονται με το σκοτωμένο ζώο. 

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

Γάζωσε σκύλο με όπλο στην Κομοτηνή!



Επίσης, σε δρόμο της Κομοτηνής, σήμερα το μεσημέρι, ένας άνδρας έβγαλε μια καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητό του κι εκτέλεσε, με δυο μπαταριές, ένα νεαρό λυκόσκυλο, μπροστά στα μάτια του "αφεντικού" του ζώου!

Σοκαρισμένος ο άνθρωπος κάλεσε την αστυνομία, για να ακούσει πως έπρεπε να καλέσει την... φιλοζωική! Μετά από επιμονή του, οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο κι έπραξαν αυτό που ορίζει ο νόμος: Φωτογράφισαν την περιοχή και το πτώμα του σκύλου. Ο δολοφόνος, όμως, είχε διαφύγει....