Μόλις... 45 λεπτά διήρκεσε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο -και πάλι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ηρακλής και Πανθρακικός δεν έδειξαν και σπουδαία πράγματα και, το τελικό 0-0 μπορεί να χαρακτηριστεί και δίκαιο...

Μόλις από δύο τελικές -κι αυτές εκτός εστίας- είχαν οι δύο αντίπαλοι στο πρώτο μέρος. Το μόνο που έκαναν ήταν να ταλαιπωρούν το τόπι, αφού ελάχιστες είναι οι στιγμές που άλλαξαν πάνω από τρεις πάσες και δεν έκαναν λάθος...

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε δυνατά, αλλά ξεφούσκωσε στο 10λεπτο... Από εκεί κι έπειτα πήρε το παιχνίδι στα χέρια του ο Ηρακλής, χωρίς να απειλήσει ως το 35'. Από εκεί κι έπειτα, στηριζόμενος στα λάθη των φιλοξενούμενων, έκανε μια δυο αναιμικές ευκαιίρες...

Στο δεύτερο μέρος, για 20', πιστέψαμε ότι κάτι άλλαξε. Ο Ηρακλής ήταν σαφώς καλύτερος, πίεζε με τον Βέλλιο να στηρίζεται από τον Περόνε, επέλεγε και τα άκρα, με σέντρες και σε αυτό το διάστημα ήλεγχε το παιχνίδι και είχε και δοκάρι.

Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί όταν γέμισμα βρήκε τον Αργεντίνο μέσα στην περιοχή. Ο παίκτης του Ηρακλή είχε φύγει από κανονική θέση, αλλά υποδείχτηκε οφσάιντ και η φάση σταμάτησε. Λάθος των διαιτητών, που είχαν κι άλλες τέτοιες στιγμές, κυρίως με το να μην καταλογίζουν φάουλ έξω από την περιοχή του Πανθρακικού και στο κέντρο. Σε αντίστοιχες φάσεις των φιλοξενούμενων δε φάνηκε να διστάζουν.

Ο Πανθρακικός στο β μέρος άργησε να ξυπνήσει. Κι όταν το έκανε, στα 10 τελευταία λεπτά, επέλεγε τις σέντρες και τα γεμίσματα. Καθαρή φάση, δεν είχε... Παρόλα αυτά, πήρε ό,τι ήθελε: Έναν βαθμό.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητές: Μάνταλος (Καβάλας), Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Σκόρερ: -/-
Κίτρινες: 11' Ζαμπάζης, 84' Ιντζόγλου / 25' Ηλιάδης, 80' Αθανασιάδης,
Κόκκινες: -/-
Οι συνθέσεις
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Καρλίτος, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης(55' Κυριακίδης), Ιντζόγλου, Ζαμπάζης(55' Πορτουλίδης), Περόνε, Βέλλιος, Ρομάνο, Χαντί(77' Πασάς).
Στον πάγκο: Περνίς, Κυριακίδης, Πασάς, Πουρτουλίδης, Λουκίνας, Στάμου, Τσιλιανίδης.
Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Μεχία, Ηλιάδης(46' Λαδάκης), Μάρτινς(81' Ίγκορ), Χαβίτο(65'  Χασομέρης).
Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μπουγαϊδης, Χρήστου, Σέττι, Ιγκορ, Χασομέρης, Λαδάκης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό