Το χριστουγεννιάτικο bazaar της ΧΑΝΘ έκλεισε την αυλαία του για τη φετινή  χρονιά. 


Ένας μεγάλος αριθμός μελών και φίλων της το στήριξαν και το επέλεξαν για τα μικρά χριστουγεννιάτικα  δώρα τους που όμως ήταν «ντυμένα» με αγάπη και διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού. 

Στο χριστουγεννιάτικο bazaar συμμετείχαν η  Παραδοσιακή Χορωδία ΧΑΝΘ, η Παιδική Χορωδία ΧΑΝΘ, το Τμήμα Μοντέρνου Χορού ΧΑΝΘ, ο  Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος ΧΑΝΘ, το Τμήμα Capoeira ΧΑΝΘ, «To κουαρτέτο των Χριστουγέννων» από τη TheatrAction, η ομάδα χορού από  το 90ο Δημοτικό Σχολείο, η Σχολή Στελεχών ΧΑΝΘ με νέους εθελοντές και το κολυμβητικό Τμήμα ΧΑΝΘ. Επίσης δόθηκε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τα Mουσικά Σύνολα της Κοινότητας του North College, με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου Αποφοίτων του και ορχηστρικό σύνολο. Την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία Qantus Arte με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Tα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στηρίζουν το Ταμείο Υποτροφιών της ΧΑΝΘ και έτσι περισσότερα παιδιά θα μπορούν να γίνονται κοινωνοί των μοναδικών αθλητικών, κατασκηνωτικών, θεατρικών και άλλων εμπειριών. Την προηγούμενη περίοδο συνολικά 81 παιδιά συμμετείχαν δωρεάν με υποτροφία  στα προγράμματα της ΧΑΝΘ: παιδιά  από μονογονεικές οικογένειες και  παιδιά  από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού μέσω  κοινωνικών φορέων. Η προσφορά υπηρεσιών της ΧΑΝΘ για τις υποτροφίες αποτιμάται ότι ανέρχεται για τη συγκεκριμένη περίοδο λειτουργίας στο συνολικό ποσό  των 34.000€.