Τελειώνει, απόψε, το ευρωπαϊκό όνειρο για τον ΠΑΟΚ, αφού σε ματς που προηγήθηκε η Ντόρτμουντ έχασε, από την Κράσνονταρ, με 1-0, μέσα στη Ρωσία και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν για την επόμενη φάση...


Ο Δικέφαλος θα αναζητήσει μια ευρωπαϊκή νίκη, για να την προσθέσει στο παλμαρέ του, έστω κι αν δεν έχει αντίκρισμα. Είναι ο ΠΑΟΚ κι είναι καταδικασμένος να κερδίζει...

Στη βαθμολογία του 3ου ομίλου οι Ντόρτμουντ και Κράσνονταρ έχουν από 10 βαθμούς μετά από 5 παιχνίδια και προκρίθηκαν στην φάση των «32», ενώ με ένα ματς λιγότερο ο ΠΑΟΚ έχει 3 και η Γκαμπάλα 1.

Παιχνίδι - ορόσημο και για τον Τζιώλη, που συμπληρώνει 400 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη! Επίσης, για όσους αγαπούν τους αριθμούς: Εάν σκοράρει απόψε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα φτάσει τα 35 γκολ σε διοργανώσεις της UEFA και θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του παλαίμαχου μεγάλου Βούλγαρου παίκτη, Χρίστο Στόιτσκοφ. 

Από την άλλη πλευρά: Επτά ματς εκτός έδρας έχει δώσει έως τώρα η Γκαμπάλα και δεν έχει «γευτεί» ακόμη την χαρά της νίκης (2 ισοπαλίες-5 ήττες). Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ήττα εντός έδρας στον θεσμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Μακ, Ροντρίγκες, Κάτσε, Πέλκας, Μπερμπάτοφ.

Γκαμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Ράφελ, Σάντιγκοφ, Γκάι, Ζαργκάροφ, Ζεκ, Ζενιόφ, Αντόνοφ

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ οι Όλσεν, Λέοβατς, Τσιμιροτ, Μυστακίδης, Σάμπο, Ζάιρο, Αθανασιάδης.