Κακό παιχνίδι είδαν στην Τούμπα οι φίλαθλοι, ειδικά από την πλευρά των γηπεδούχων και το 0-0 δείχνει δίκαιο. Μάλιστα, με τη λήξη του αγώνα από τον Σιδηρόπουλο, άρχισαν οι αποδοκιμασίες..

Ως το 19' ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος, έχοντας την συντριπτική κατοχή, χωρίς, όμως, μια φάση της προκοπής (ή, μάλλον, για να είμαστε δίκαιοι... μία).

Ο Παναιτωλικός, μετά το 20' άρχισε να βγαίνει έξω από το καβούκι του, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΠΑΟΚ που είναι ασύνδετος στο κέντρο και έκανε κάποια μακρινά σουτ. Μάλιστα, σε ένα από την... άμυνα (απομάκρυνση ήταν) ο Γλύκος αναγκάστηκε να κάνει τρία βήματα πίσω και να διώξει με γροθιές σε κόρνερ, διαφορετικά θα βλέπαμε τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ...

Στο β μέρος δεν άλλαξε τίποτα. Ο Παναιτωλικός κοιτούσε πρώτα την άμυνα, ο ΠΑΟΚ ήταν νωθρός και αργός και το τελικό 0-0 είναι το αποτέλεσμα που άξιζαν οι δυο ομάδες...

Πώς φθάσαμε εδώ; Με τον Τζιώλη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, με τον Μύγα να "σβήνει" τον Ροντρίγκες, με τον Πέλκα ανεξήγητα στον πάγκο, με τον Κίτσιου εκτός παιχνιδιού και τον Μυστακίδη να κινείται σε ρηχά νερά, με τον Μπερμπάτοφ σαφέστατα ανέτοιμο, με τον Αθανασιάδη να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, φθάσαμε στο... πουθενά.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός δεν ίδρωσε για να πάρει τον βαθμό.Έκλεισε τις πτέρυγες, παρέταξε πολυπρόσωπη άμυνα, έκανε το σταυρό του κι αν έβγαινε και καμία επίθεση, θα έκανε ό,τι πέρσι: Θα έφευγε με νίκη. Δεν του βγήκε, κυρίως επειδή ο Γλύκος ήταν σε... φόρμα!

Η λύση για τον ΠΑΟΚ είναι μία: Να νοιώσει ο Τούντορ πάλι ο απόλυτος άρχοντας της ομάδας. Ίσως, έτσι, αρχίσει, πάλι, ο ΠΑΟΚ να τρέχει. Όσο ο προπονητής κάνει ό,τι πιστεύει ότι θέλει η εξέδρα, φοβούμενος ότι θα πάει σπίτι του, ο Δικέφαλος θα έχει πρόβλημα.

Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: - / -
Κίτρινες: 30' Παπουτσογιαννόπουλος, 42' Ρουσκουσέντα. 63' Κούσας / 42' Κίτσιου, 61' Πέλκας, 90+5' Ροντρίγκες
Κόκκινες: - / -
Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Ηλίας Αλεξέας 4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Τούντορ): Γλύκος, Τζιόλης, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Ροντρίγκες, Κίτσιου(71' Μυστακίδης), Γκολάσα(85' Ζάιρο), Κάτσε, Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης(54' Πέλκας).
Στον πάγκο: Όλσεν, Ζάιρο, Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης, Σάμπο, Πέλκας
Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μάρτιν, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος(32' Ρουσκουσέντα, 90+1' Κόρτσιενς), Μύγας, Πάουλο, Μάκος, Ουάρντα, Βιγιαφάνεζ(79' Κουτρουμάνος), Καπέλ, Μαρκόφσκι
Στον πάγκο: Στεφανάκος, Βασιλείου, Ρουμπουλάκου, Ρομέρο, Ρουσκουλέντα, Κουτρομάνος και Κόρτσιενς

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό: