Μια «Ζεστή αγκαλιά» γεμάτη αγάπη ,στοργή και φροντίδα περιμένει καθημερινά  τα παιδιά  του Δημοτικού Βρεφοκομείου "Άγιος Στυλιανός". 


Εθελόντριες του  Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών μπαίνουν μέσα στο Ίδρυμα και προσπαθούν να δώσουν ζεστασιά και χαρά στα βρέφη και τα νήπια που έχουν στερηθεί την φυσική τους οικογένεια. Με  περίσσευμα ψυχής και αγάπης  φροντίζουν αυτά τα παιδιά σαν να είναι δικά τους γιατί το μέλλον τους είναι υπόθεση όλων μας. Αυτά είναι τα παιδιά της καρδιά μας.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στο έργο των ακούραστων εθελοντών μετέχοντας στο  Χριστουγεννιάτικο bazaar   του Συλλόγου  Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών του Δημοτικού Βρεφοκομείου  "Άγιος Στυλιανός" στις  26 Νοεμβρίου 2015 την ημέρα του Αγίους Στυλιανού. Στον χώρο του Ιδρύματος  στην οδό 28ης Οκτωβρίου 99 αμέσως μετά την λιτανεία της εικόνας  το πρωί της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου 2015  και μέχρι τις 8.00 το βράδυ οι οργανωτές μας περιμένουν για να ενισχύσουμε την προσπάθεια μας .

Στο bazaar θα έχετε την δυνατότητα γνωρίσετε το έργο των εθελοντών και να βοηθήσετε στον αγώνα τους.