Σοκ στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο πανελλήνιο, από την είδηση ότι 51χρονος δάσκαλος σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, ασελγούσε, εδώ και τέσσερα χρόνια, σε βάρος των μαθητριών του!


Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες (3-11-2015), δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, τον δάσκαλο. Είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του, τόσο από μαθήτρια, όσο και από τη διεύθυνση του σχολείου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μαθήτρια πήγε στη διεύθυνση του σχολείου και κατήγγειλε -με τη συμπαράσταση των κηδεμόνων της- ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος ασελγούσε, κατ' επανάληση, σε βάρος της. Ειδοποιήθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κι έγινε έρευνα κάτω από άκρα μυστικότητα, για να προκύψει πως η συγκεκριμένη ανήλικη δεν ήταν η μόνη! Ο ίδιος δάσκαλος ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του σε βάρος άλλων εννέα μαθητριών, ηλικίας -σήμερα- από 10 ως 13 ετών (και, μάλιστα, εδώ και τέσσερα χρόνια)!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο 51χρονος δάσκαλος συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «αποπλάνηση παιδιών», «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια», «ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «απειλή».  Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκε δίωξη εναντίον του και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.