Η γαστρεντερίτιδα που έπληξε σχεδόν ολόκληρη την ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού οκτώ παίκτες του «Δικέφαλου» έμειναν εκτός προπόνησης χθες, οδήγησαν τον ΕΣΑΚΕ στην αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό,
που επρόκειτο να διεξαχθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ. 


Η ανακοίνωση:

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα 23/11 στο ΟΑΚΑ συνάντησης Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για λόγους ανωτέρας βίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια που έχουν ήδη προμηθευτεί ισχύουν για όποτε οριστεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας (23/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω ανωτέρας βίας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας.

«Άλλωστε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία και να αντιμετωπίσει εφηβική ομάδα ή ομάδα με τέσσερις ενεργούς παίκτες, κάτι που θα μειώνει το πρωτάθλημα και θα προσέβαλλε βάναυσα την ιστορία των δύο σωματείων» υπογραμμίζεται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης.