Με γκολ του Νίκο Φερνάντες στο 85ο λεπτό ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη, καταγράφοντας την τέταρτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.


Το έβδομο τέρμα του Αργεντινού μέσου (πρώτο φετινό), στην 40ή εμφάνισή του με την ομάδα της Αρκαδίας, έφερε τους Πελοποννήσιους στους 21 βαθμούς και τους επέτρεψε να αναρριχηθούν στην τρίτη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που παίζει αργότερα με τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά της, η ομάδα των δυτικών προαστίων γνώρισε την όγδοη ήττα σε έντεκα αγώνες, παρέμεινε στους 9 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 14η θέση (τρίτη από το τέλος), παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε σήμερα στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ήταν ένα ανούσιο παιχνίδι που, για να το παρακολουθήσεις, έπρεπε να είσαι αποκλειστικά φίλαθλος της μιας ή της άλλης ομάδας...

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 86' Νίκο Φερνάντες
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 43' Παπαδόπουλος, 61' Λούι, 70' Σανκαρέ - 8' Γοδόι, 38' Λαζαρίδης, 53' Κιβρακίδης, 68' Κούρος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μάσα (84' Φούντας), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος (72' Γιάννου), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (63' Νίκο Φερνάντες)
Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γοδόι (55' λ.τρ. Μπάλλας), Μπρίτο (90' Μπαστακός), Μπιτόλο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο (63' Μίλ. Στόιτσεφ)