Καλύτερος ο Ολυμπιακός, μόνον τη συμπαράσταση του διαιτητή δεν είχε ανάγκη για να κερδίσει τον Ατρόμητο - κι όμως.. την είχε!


Ο Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του είδαν ανύπαρκτα οφσάιντ, εφηύραν κόρνερ υπέρ του Ολυμπιακού, ξέχασαν τις κίτρινες κάρτες κι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να έχει ο Ολυμπιακός την κατοχή.

Γεγονός είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ανάγκη καμία βοήθεια. Ειδικά ως το 0-2 (γύρω στο 65) ήλεγχαν το παιχνίδι, είχαν τις ευκαιρίες (είχαν και δοκάρι) κι όλα έδειχναν πως το μόνο ενδιαφέρον του αγώνα ήταν πού θα "κάθονταν" το σκορ. 

Αντί για το σκορ, κάθισε στο 0-2 ο Ολυμπιακός κι έδωσε το δικαίωμα στον Ατρόμητο να ελπίζει... Άδικα, φυσικά. Σε ένα παιχνίδι με αλλαγές, τραυματισμό παίκτη που βγήκε με φορείο κι είχε αρκετές διακοπές, η σφυρίχτρα έμεινε στο τσεπάκι, υποδείχτηκαν 4 λεπτά καθυστερήσεων, κρατήθηκαν τα... τρία και κάτι κι έμεινε η γκρίνια των γηπεδούχων.

Ήταν αναγκαία όλα αυτά; Όχι βέβαια... Ο Ατρόμητος ήταν, απλά, φλύαρος, ο Ολυμπιακός ουσιαστικός... Αλλά τι να κάνουμε; This is Super League...

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 75' Μιλ. Στόιτσεφ - 59', 63' Μποτία
ΔΟΚΑΡΙ: 58' Σεμπά
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 32' Ουσέρο, 61' Λε Ταλέκ, 90'+ Λαζαρίδης - 43' Μιλιβόγεβιτς, 65' Σεμπά
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπιτόλο, Γοδόι, Φυτανίδης (17' λ.τρ. Μπ. Στόιτσεφ), Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (62' Μαρσελίνιο), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (67' λ. τρ. Μιλ. Στόιτσεφ), Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (76' Ντομίνγκες), Πάρντο (72' Ερνάντι), Σεμπά, Ιντέγε (90'+1 Φινμπόγκασον)