Σα να μην πέρασε μια μέρα... Τώρα που και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε Μνημονιακή άρχισαν οι αντιδράσεις κατά των παρελάσεων και η εμφάνιση των πανό διαμαρτυρίας δια... πάσαν νόσον!

Έτσι, σήμερα το πρωί, στη μαθητική παρέλαση που έγινε στη Θεσσαλονίκη, σηκώθηκε πανό από μέλη του Συντονιστικού Φορέα Ενάντια στον... Φράχτη του Έβρου, που καλούσε σε πορεία στον Έβρο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ακούστηκαν συνθήματα κατά των παρελάσεων, ενώ και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θυμήθηκε πως εναντιώνεται στις μαθητικές παρελάσεις.

Αυτήν τη φορά... το τερμάτισε! Είπε πως είδε μαθήτριες με ψηλοτάκουνα να παρελαύνουν και πρόσθεσε πως, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι διευθυντές πρέπει να μοιράζουν αποβολές!

Κατά τα λοιπά, ο δήμαρχος που, από χθες, φοράει γραβάτα(«μου την έχουν σπάσει όλοι αυτοί οι Συριζαίοι που εμφανίζονται χωρίς γραβάτα στις επίσημες εκδηλώσεις» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον «Βηματοδότη»), παρακολούθησε από την εξέδρα της οδού Τσιμισκή τη μαθητική παρέλαση, στο πλευρό του εκπροσώπου της κυβέρνησης, υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, τον αρχηγό του Γ ΣΣ και τους άλλους επίσημους.



Όσο για την επόμενη στυλιστική του εμφάνιση, θα περιλαμβάνει... Ναουσιώτικη φουστανέλα! «Έχω ράψει και φουστανέλα στη Νάουσα και με την πρώτη ευκαιρία, σε εθνική επέτειο θα εμφανιστώ και με φουστανέλα. Αυτοί χωρίς γραβάτα, εγώ με φουστανέλα. Και ότι θέλουν ας πουν. Οι Σκωτσέζοι γιατί φορούν Κιλτ;» αναρωτιέται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, πάντα σύμφωνα με τον "Βηματοδότη".

Από την πλευρά του, μετά την παρέλαση, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, δήλωσε: «Οι Θεσσαλονικείς παρακολουθήσαμε περήφανοι τη μαθητική νεολαία να παρελαύνει σήμερα. Μια νεολαία όμως, που ενώ αποτελεί το μέλλον της χώρας, σήμερα βρίσκεται μπροστά σε τεράστια αδιέξοδα. Είναι στο χέρι μας να τολμήσουμε, να αλλάξουμε και να δημιουργήσουμε μια οικονομία που θα τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν τα όνειρά τους πράξη, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να φεύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν δουλειά. Να παραμείνουν στην Ελλάδα για να μη χάνει η χώρα τα καλύτερα μυαλά της. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Να δημιουργήσουμε μια οικονομία, που θα παράγει πλούτο, που θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό είμαστε όλοι εμείς εδώ. Για να παλέψουμε και να χτίσουμε το αύριο της χώρας μας. Για να τολμήσουμε».